Jobba på Jästbolaget

Vi är ett företag där kvalitet, spetskompetens och ständiga förbättringar står i fokus. Ett marknadsledande företag som kan erbjuda såväl spännande och utmanande arbetsuppgifter som goda möjligheter att utvecklas för dig som individ.

Vi tror på människans vilja och förmåga att skapa goda resultat. Vårt mål är därför att skapa så goda förutsättningar som möjligt för alla våra anställda att trivas och utvecklas med oss. Det är vi tillsammans som skapar Jästbolagets framgång. Är du nyfiken att läsa mer om några av våra medarbetare och hur en vanlig dag på jobbet ser ut? Några av våra duktiga medarbetare berättar om sin vardag och erfarenheter.

Inom Jästbolaget och KåKå Group lär du dig hela tiden, det betyder att vi utvecklar våra medarbetare, och våra medarbetare utvecklar oss. Vi erbjuder personlig och professionell utveckling genom olika karriärvägar och möjligheter, inspirerande varumärken, stödjande team, utbildning och bra kollegor.

Läs mer om Jästbolagets personalpolicy.

VÅRA VÄRDERINGAR

ETT MODIGT, PÅLITLIGT OCH INSPIRERANDE FÖRETAG

Våra värderingar hjälper oss beskriva hur vi vill vara mot varandra och hur vi tar hand om våra kunder. Värderingarna beskriver också vårt arbetssätt och vår företagskultur. Alla förstår vad som förväntas av var och en och vår värdegrund hjälper oss att nå våra mål.

MODIG

Att vara modig betyder att vara nyskapande och ambitiös – vi ska leverera i världsklass! Mod är det som ska föra oss framåt, hjälpa oss att våga och att ta nödvändiga risker. Modiga människor sätter höga mål och älskar att vinna. Det krävs mod för att våga säga till om något är fel, för att föra svåra samtal och för att ta tuffa beslut.

PÅLITLIG

Mod balanseras av pålitlighet. Vi håller vad vi lovar och vi tar ansvar; gentemot konsumenter, kunder, ägare och vårt samhälle. Ansvarstagande människor levererar. De är professionella, kunniga och inger förtroende. Vi tänker och arbetar långsiktigt – och vi tacklar problem som uppstår längst vägen. Vi kombinerar hög energi med stor uthållighet. Du kan lita på oss.

INSPIRERANDE

Inspiration skapar energi, glöd och spänning. Vi inspirerar våra konsumenter, kunder, partners och varandra. Inspirerande människor brinner för att lyckas och skapar hela tiden något nytt.

Vad du kan bli

För några av våra tjänster ser vi gärna att du har någon form av ingenjörs- eller teknisk/mekanisk utbildning på högskolenivå, men även du som just avslutat din gymnasieutbildning och vill komma ut i arbetslivet passar in hos oss. På Jästbolaget erbjuder vi tjänster och ansvarsområden inom bl.a. maskinell operatör, tekniker, arbetsledare, laboratorietekniker, produkt- och processutveckling, teknik och underhåll, inköp, logistik och kvalitetsfrågor.

Hitta ditt nästa jobb

LEDIGA TJÄNSTER PÅ JÄSTBOLAGET

Underhållstekniker med inriktning automation

 

 • "Jäst är en häftig organism!" Läs mer
  SylviaUtvecklingsingenjör
 • "Vi är en blandad grupp och har en bra gemenskap." Läs mer
  MarianneProjektledare
 • "Gör man fel så hjälps vi åt!" Läs mer
  TatyanaProcesstekniker på Jäseriet
 • "Jäst är en häftig organism!" Läs mer
  SylviaUtvecklingsingenjör
 • "Vi är en blandad grupp och har en bra gemenskap." Läs mer
  MarianneProjektledare
 • "Gör man fel så hjälps vi åt!" Läs mer
  TatyanaProcesstekniker på Jäseriet

Recept, inspiration och bakskola!

Det är roligt. Det är gemenskap. Det ger glädje. På kronjäst.se hjälper vi dig att lyckas med bakningen.